Ispiši ovu stranicu
Petak, 30 Kolovoz 2019

Subotu rezervirajte za Streetball OG

Napisao/la  Tina Trivanović; foto - https://web.facebook.com/streetballOG/
U subotu će ljubitelji košarke, i to posebno one ulične, napokon doći na svoje. Naime, ogulinski košarkaši, po drugi put, organiziraju međunarodni turnir StreetballOG. Radi se o FIBA3X3 turniru, a njegova je posebnost da je na njemu moguće osvojiti bodove za olimpijadu. Tako će i naš mali grad Ogulin biti dio olimpijskog plamena. Pripreme za turnir traju mjesecima, a veliku podršku organizaciji dali su, među ostalima, Grad Ogulin, Sportska i Turistička zajednica Grada Ogulina, lokalni poduzetnici, kao i brojni sponzori.

Organizaciju ovog turnira, sama FIBA-ina licenca čini još složenijom pa su ogulinski košarkaši u proteklim tjednima u cijelu priču nastojali uključiti što veći broj volontera, zaljubljenika u ovaj sport.

Na turniru, koji sutra počinje u 16 sati, snage će odmjeriti 12 ekipa. Organizatori su, zahvaljujući podršci sponzora, osigurali bogat nagradni fond. Naime, pobjednika turnira nagradit će sa 6000.00kn, osvajače 2. mjesta sa 2000,00kn, te 3. sa 1000,00kn. Organizatori će nagraditi i ekipu koja će se plasirati na 4. mjestu sa 500.00kn. Za ostale ekipe osiguravaju, kako kažu "utjehu u sjajnoj klopi i piću .....!".

Posjetitelji turnira i navijači imat će, tako, priliku uživati u sjajnoj košarci, a niti oni neće otići kući praznih ruku, jer će tijekom turnira moći okušati sreću u tomboli s bogatim nagradnim fondom. Jedan sretnik/ca na tomboli će imati priliku osvojiti glavnu nagradu - trodnevno putovanje na jednu jako zanimljivu i zabavnu lokaciju. Uz sjajnu košarku i nagrade, na košarkaškom igralištu u Saborčanskoj ulici, čeka vas i odlična zabava uz D.J. Magdića, košarkaške burgere i pivo.
Pročitano 1433 puta