Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019

"Sto godina znanja za godinu humanosti"

Napisao/la  Tina Trivanović; foto - Gimnazija i strukovna škola B. Frankopana
Teniskim turnirom u subotu je započeo čitav niz sportskih i društvenih aktivnosti u sklopu humanitarnog projekta pod nazivom "Sto godina znanja za godinu humanosti". Organizatori projekta su Gimnazija i strukovna škola "Bernardina Frankopana" i Udruga "Oda Prijateljstvu".
Cilj ovog projekta je prikupiti sredstva za pomoć sedam potrebitih obitelji s više djece. Tako su na teniskom turniru snage odmjerili mješoviti parovi, a natjecali su se učenici i profesori škole. Tijekom održavanja turnira prikupljeno je 1290 kuna.

Inače, inicijatorica cijelog ovog humanitarnog projekta je učenica 4d hoteljerskog smjera ove škole Blažica Matešić. Gostujuću u "Temi dana" Radio Ogulina, pojasnila nam je cilj ovog projekta:



Naredni vikend u cijelu priču će se uključiti ogulinski košarkaški i rukometaši, jer će se tijekom odigravanja njihovih ligaških utakmica također prikupljati donacije. Košarkaška utakmica će se održati u subotu, u Školskoj sportskoj dvorani u centru grada, u 18 sati, a rukometna u nedjelju, također u 18 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani pored Prve osnovne škole. Kako doznajemo rukometaši posjetiteljima pripremaju iznenađenje i poklone, točnije tombolu. Cijena tombole iznosit će 10 kuna, a nagrade će ići u ruke najsretnijih navijača.

Tijekom trajanja ovog humanitarnog projekta bit će tu još čitav niz događanja, predstava, ali i koncert koji će se održati 26. travnja, od 21 sat, u Disco clubu Snoopy. Blažica Matešić otkriva tko će nastupiti:



Za potrebe ovog humanitarnog projekta otvoren je poseban račun u Erste banci HR7524020061500068855. Svim građanima dobre volje i velikog srca, učenica 4d uputila je molbu za donaciju slijedećim riječima:



Inače, ovaj humanitarni projekt medijski pokriva Radio Ogulin.
Pročitano 920 puta

Video sadržaj