Petak, 13 Rujan 2019

U subotu će se trčati i 6. Ogulin Trail

Napisao/la 
U subotu, na sam rođendan našeg grada, u 8 sati i 30 minuta bit će otvoreno i šesto izdanje Ogulin Traila, a ujedno i 9. kolo Trail lige centrale Hrvatske. Čast da otvori ovogodišnje izdanje Traila pripala je gradonačelniku Daliboru Domitroviću. Pripreme za ovo sportsko događanje traju već mjesecima, a posljednjih 7 dana njihov intenzitet je dosegao vrhunac.

Trčat će se „Regoč”, kraća „Kosjenka“, a obje utrke trkače vode kroz čudesne ljepote Kleka i Stožca te dolinom rijeke Dobre. Treća utrka je "Tintilinić", namijenjena djeci do 14 godina u kojoj mogu trčati uz pratnju punoljetne osobe. Utrke će okupiti preko 405 trkača, a, iako su rokovi za prijave istekli, još uvijek postoji mogućnost da se baš vi okušate u ovom izdanju Traila.

Naime, prijaviti se možete i na sam dan utrke, a detalje pojašnjava, u ime organizatora, Goga Salopek Blažević:



Organizatore veseli činjenica da Ogulin Trail iz godine u godinu sve više plijeni pažnju Ogulinaca. Neki od njih odvažuju se na sudjelovanje u utrci, dok će preostali uživati u cijeloj priči i bodriti trkače.

Kako će izgledati program u subotu, doznajemo od naše sugovornice:



Napomenimo kako je Ogulin Trail "dog friendly" utrka, što znači da u njoj, uz trkače, mogu sudjelovati i njihovi četveronožni ljubimci.

Organizatori su, zahvaljujući brojnim spozorima, za trkače, pobjednike, ali i publiku pripremili brojna iznenađenja.
Vrijedna ekipa iz Društva za sportsku rekreaciju "Koci", koja potpisuje organizaciju cijele ove priče, poziva sve Ogulince da dođu sutra na utrku i bodre trkače.

Goga Salopek Blažević za kraj poručuje:

Pročitano 1176 puta