Subota, 27 Svibanj 2017

Dolaskom u Ogulin premijer Andrej Plenković te ministri Murganić i Medved podržali Sanju Marković

Napisao/la 
Premijer Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, posjetio je u subotu 27. svibnja Ogulin, a potom i Dugu Resu te Karlovac.
Povod ovog posjeta bio je podrška HDZ-ovoj kandidatkinji za gradonačelnika Grada Ogulina, Sanji Marković ali i kandidatima za gradonačelnike Karlovca i Duge Rese. U pratnji premijera Plenkovića, svojim dolaskom u Ogulin, Sanju Marković su osim čelnih ljudi županijskog i gradskog HDZ-a, podržali i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić te ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.
Nakon druženja i razgovora sa članovima stranke, simpatizerima te građanima Ogulina i okolice, medijima se obratio premijer Plenković koji je istako veliko zadovoljstvo mogućnošću davanja potpore Sanji Marković, naglasivši da je uvjeren kako će baš kandidatkinja HDZ-a postati prva gradonačelnica Ogulina.
Po riječima predsjednika HDZ-a, program Sanje Marković jamči kvalitetan život svih Ogulinaca, a na  kraju svog obraćanja Andrej Plenković istako je i činjenicu da iz VII. izborne jedinice u kojoj se nalazi Karlovačka županija, trenutno dolazi čak 7 ministara i ministrica Vlade RH, što vidi kao rezultat povjerenja građana i uspjeh stranke ne čijem je čelu.



Novinarima se obratio i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved koji je na skupu otvorenom za sve građane, javno podržao kandidatkinju HDZ-a naglasivši da je Ogulin dao nemjerljiv doprinos u Domovinskom ratu, a program sanje Marković, po njegovim riječima, usmjeren je upravo u cilju prepoznavanja potpore braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata.



Potporu u svoje ime i ime svih žena HDZ-a, Sanji Marković pružila je i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić koja je naglasila da u Sanji Marković, na koju tvrdi da su iznimno ponosni, prepoznaje znanje, radišnost i socijalnu osjetljivost te orijentiranost prema obitelji i obiteljskim tradicijama:



Obraćanje novinarima završilo je izjavom kandidatkinje Sanje Marković koja se gostima zahvalila dolaskom u Ogulin i naglasila da je HDZ uvijek bio uz Ogulin, te će po njezinim riječima tako biti i dalje, a tvrdi da će se uspješnost s nacionalne razine odraziti i na Ogulin.

Pročitano 3732 puta