Četvrtak, 27 Srpanj 2017

Nakon pređenih 1600 km, biciklisti se sretno vratili u Ogulin

Napisao/la 
Nakon punih 15 dana biciklisti Ivan Puškarić (63) i Željko Magdić (60), vratili su se sa svog biciklističkog pothvata koji su vozili od Ogulina do Albanije i natrag (1600 km). Ljubav prema bicikliranju spojili su sa željom da pomognu obitelji Emme i Mateja, dvoje djece koji našu pomoć sada trebaju više nego ikada.  Za vrijeme njihove vožnje mnogobrojni donatori uplaćivali su novčane priloge na podračun koji je Udruga Oda prijateljstvu otvorila posebno za ovo humanitarnu akciju. Na taj način, do sada se prikupilo više od 20 tisuća kuna, a uplate se mogu izvršiti do kraja mjeseca.

Oko 18 sati stigli su na Trg hrvatskih rodoljuba gdje su ih dočekale ponosne obitelji i prijatelji. Suze se nisu krile, a emocije su samo navirale. U tom trenutku svi su bili ponosni na ove „mladiće“ koji su nas ujedinili sa željom da pomognemo malom anđelima, Emmi i Mateju. U ime Udruge Ode prijateljstvu zahvalnice su uručili Sani Francetić i Anton Petrušić, a u ime Grada Ogulin, biciklistima se zahvalio zamjenik gradonačelnika, Daniel Vukelja.
Cijelu priču o pothvatu naših biciklista, kao i njihove dojmove s puta, objaviti ćemo narednih dana u našem programu.

Još jednom pozivamo sve, ukoliko mogu, da uplate novac na račun otvoren u Erste banci (IBAN: HR0724020061500056208) te na taj način budu dio ove humanitarne akcije.
Pročitano 2812 puta