Petak, 01 Prosinac 2017

"Advent u Ogulinu" 2017.

Napisao/la 
Ogulinci će i ove godine imati priliku uživati u adventskim događanjima koja će zasigurno svakome od nas dodatno uljepšati blagdanske dane koji su pred nama. Pučko otvoreno učilište Ogulin uz pokroviteljstvo Grada Ogulina, a zahvaljujući mnogobrojnim sudionicima, pripremilo je bogat program za manifestaciju «Advent u Ogulinu». Očekuje nas niz radionica, predstava, koncerata, izložbi, a biti će tu i neizostavni Adventski sajam. Na nama je samo da se odazovemo te na taj način podržimo sve one koji su se trudili, ne bi li nam dodatno uljepšali naredne tjedne u
iščekivanju Božića.

Program je počeo danas u 12 sati pisanjem pisma Djedu Božićnjaku u Ivaninoj kući bajke, a nastaviti će se u 17,30 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici u kojoj će se održati adventske radionice za djecu. U subotu od 12 do 14 sati u Ivaninoj kući bajke izrađivati će ukrasne cipele za Sv. Nikolu, dok će se u knjižnici održati Radionica za maljanje «Otisci u snijegu». U večernjim satima, točnije u 18,30 sati, u Parku kralja Tomislava uz prigodni kulturno-umjetnički program KUD-a «Klek» Ogulin, svečano ćemo upaliti prvu adventsku svijeću.

Prava zabava očekuje nas u nedjelju od 19 sati pokraj Golubice, gdje će uz nastup ogulinskih božićnih slavuja praćenih Jagor bendom, blagoslov jaslica, paljenje božićne dekoracije, adventski sajam i party, svečano biti otvorena manifestacija «Advent u Ogulinu» 2017.
Pročitano 2071 puta