Četvrtak, 18 Listopad 2018

Učenicima uručeni tableti

Napisao/la 
Prva osnovna škola jedna je od 72 škole u Hrvatskoj, kao i jedna od dvije škole u našoj županiji, u kojoj se od jeseni eksperimentalno provodi kurikularna reforma.
Školama je obećano da će u eksperimentalnom programu raditi po novim kurikulumima, novim nastavnim materijalima, digitalnim obrazovnim sadržajima i u opremljenim kabinetima. Međutim, tableti koji su u školskim klupama trebali biti 1. dan nastave, u neke škole došli su tek pred 2 tjedna. Jedna od takvih škola je i Prva osnovna škola Ogulin, a to nam je potvrdio i ravnatelj Zvonko Ranogajec:



Ravnatelj Ranogajec, između ostaloga, naglasio je da bez obzira na kašnjenje tableta, učenici i učitelji koji su u eksperimentalnom provođenju kurikularne reforme, od početka školske godine rade po tom programu. Tableti će učenicima služiti za lakše usvajanje gradiva, a svaki će učenik mjesečno na raspolaganju imati 2GB internet programa:



Dodajmo ovome da učenici s tabletima trebaju rukovati savjesno i odgovorno, a svatko će svoj tablet na kraju školske godine vratiti školi:

Pročitano 1238 puta