Petak, 19 Srpanj 2019

Opća gimnazija i tehničar za računalstvo popunjeni- u ostalim smjerovima još ima mjesta

Napisao/la 
Završio je rok za predaju dokumentacije za upise u srednje škole. Učenici koji su uspješno upisali željenu školu, zasigurno su odahnuli, a oni koji to nisu uspjeli učiniti u ljetnom roku, pokušati će u jesenskom. U ogulinskim srednjim školama na raspolaganju je bilo 200 slobodnih mjesta, a za jesenski rok ostalo ih je 86.

Ravnateljica Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana, Sanja Dubić, za Radio Ogulin pojasnila je koje su razrede formirali:



U Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin u potpunosti su popunjana mjesta za buduće tehničare za računalstvo. Ostalo je 8 slobodnih mjesta u razredu elektrotehničara, 5 mjesta za vodoinstalatere, te 2 mjesta za automehaničare. Odjeljenje za frizere i strojobravare na jesen može primiti još 19 učenika. Od ravnateljice Zrinke Ceranić- Jurković doznajemo da i ove godine, nažalost, nisu upisali niti jednog tehničara za željeznički promet.

Podsjećamo, u jesenskom roku bodovni prag neće pasti što znači da oni učenici koji nisu uspjeli upisati željeni smijer, moraju razmišljati o nekoj drugoj mogućnosti koja im se nudi.
Pročitano 957 puta