Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2019

Formula driver okupio 119 vozača i brojne gledatelje

Napisao 
Ovogodišnje izdanje Formula driver utrke – memorijal Ivica Kišasondi ponovno je oduševilo brojne Ogulince. Sve je započelo u subotu na stazi Klek, sjećanjem na tragično prminulog Ivicu Kišosndija koji je nesretno stradao upravo na jednoj utrci na ovoj stazi, pred 19 godina. Na tom mjestu okupila se njegova obitelj, te brojni prijatelji, koji će ga uvijek pamtiti. Prisjetio ga se i gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je tom prigodom upalio svijeću i položio vijence na mjestu gdje je poginuo, kao i Bojan Višnjić predsjednik AK Klek Ogulin.

Program utrke nastavljen je verfikacijama i tehničkim pregledom vozila na Bazi, a za vozače, publiku i goste bila je osigurana i ugostiteljska ponuda. Kruna subotnjeg programa bio je nastup ogulinskog benda Sound source.

Krema automobilizma u nedjelju je došla na svoje. Utrku su svečano otvorili predsjednik HAKS-a Davorin Štetner, gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović i predsjednik Auto kluba Klek Ogulin Bojan Višnjić. Ogulinsko izdanje Formula drivera okupilo je 119 vozača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Italije, iz 27 autoklubova, koje je tijekom dana bodrilo preko tisuću gledatelja. Nakon odličnih vožnji, koje su prošle bez većih problema, uz povoljne vremenske prilike i besprijekornu organizaciju, trebalo je proglasiti najbolje. Proglašenje i dodjela pehara obavljena je uz bučno navijanje i pozdravljanje okupljenih natjecatelja, službenog osoblja i mnoštva gledatelja, a sve je završilo u pravom automobilističkom stilu, “tuširanjem” šampanjcem.

AK Klek i ove se godine pokazao kao izvrstan organizator koji nije razočarao niti publiku, niti vozače, a ni goste. Osim čistog užitka u oktanskom sportu, publika je uživala u brojnim iznenađenjima koje su organizatori marljivo pripremali mjesecima. Bravo za ekipu AK Klek Ogulin!
Pročitano 720 puta