Srijeda, 11 Rujan 2019

Investicijama vrijednijim od milijun eura otvorit će se 40-ak novih radnih mjesta

Napisao/la 
Poduzetnička zona Ogulin gotovo je u potpunosti popunjena! Ovu dobru vijest čuli smo u srijedu u uredu gradonačelnika, tijekom potpisivanja ugovora sa dvojicom ogulinskih poduzetnika koji će svoje investicije pokrenuti upravo u ogulinskoj zoni.
Naime, gradonačelnik Dalibor Domitrović je sa dirketorom tvrtke Lidar d.o.o., Dariom Lipošćakom potpisao ugovor o kupoprodaji nekretnine, dok je sa vlasnikom tvrtke Metalika d.o.o., Zdravkom Sabljakom stavio potpis na ugovor o osnivanju prava građenja u Poduzetničkoj zoni Ogulin.

Gradonačelnik nije krio zadovoljstvo učinjenim, a ovom prigodom je istakao:Domitrović je poželio investitorima puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem radu, a nazočnim novinarima obratio se u nastavku vlasnik tvrtke Metalika, Zdravko Sabljak:O investiciji i planovima tvrtke Lidar, doznali smo nešto više od Daria Lipošćaka:Potpisivanju ovih ugovora je nazočio i direktor Poduzetničke zone Ogulin, Mladen Stipetić:Potpsivanju ugovora nazočili su i zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja.
Pročitano 1339 puta