Srijeda, 11 Rujan 2019

Nastavlja se program proslave Dana Grada

Napisao/la  Tina Trivanović; foto: Radio Ogulin i POU Ogulin
Razmjenom sadnica i sjemenja cvijeća, u gradskom parku kod Cesarovca, u srijedu je nastavljen program proslave Dana Grada Ogulina. Naime, članice udruge Perunika upriličile su razmjenu cvijeća, a Ogulinke i Ogulince su, između ostalog, počastile s napitcima i kolačima. Dočekali su ih i prekrasno dekorirani cvjetni aranžmani. Svi zainteresirani sugrađani na licu mjesta imali su priliku razmjeniti iskustva u uzgoju cvijeća i ukrasnog bilja, te dobiti praktične savjete članica ove udruge.

Nastavljaju se i popularne radionice za djecu u Pučkom otvorenom učilištu, čiju organizaciju potpisuje Društvo pedagoga tehničke kulture Ogulin. Tako je u utorak poslijepodne održana druga odlična radionica pod nazivom GAMING NIGHT.
Sljedeća radionica, Roboti vole matematiku, održat će se na istoj lokaciji u srijedu, s početkom u 17:00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su potrebne zbog ograničenog broja polaznika. Prijaviti se možete na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Članovi ovog vrijednog društva slijedeću radionicu, naziva "Elektronika – osnovni dijelovi strujnog kruga", pripremaju već za četvrtak, a ona će se održati na istom mjestu od 17 sati.

Između ostalog, u četvrtak ujutro, na Šmitovom jezeru, Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin upriličit će likovnu koloniju, a na svoje će doći i ljubitelji kazališnih predstava. Naime, za 20 sati najavljen je početak kazališne predstave "Muškarci su s Marsa, a žene s Venere." Predstava će se održati u Školskoj sportskoj dvorani, pored OŠ "Ivane Brlić – Mažuranić".

Neće nedostajati niti sadržaja vjerskog karaktera, jer će, u srijedu i četvrtak, u župnoj crkvi Sv. Križa, od 18 sati i 30 minuta, biti služena misa trodnevnica povodom blagdana Uzvišenja Sv. Križa.

Program proslave ući će u veliku završnicu tijekom vikenda, a više detalja donosimo u našem programu tijekom narednih dana.
Pročitano 1179 puta